• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На самом старту Првенства Србије 2011 у рагбију 13, Раднички је као гост изгубио од београдског Дорћола резултатом 60:6, полувреме 30:6.
У самом старту утакмице се видело да пазовчани нису само дошли да се бране, па су кренули веома агресивно. Међутим већ у петом минуту утакмице, ствари су кренуле како не треба. Гостујућа екипа остала је без једног од својих најбољих играча Далибора Кујундзића, који је у једном силовитом дуелу са играчима Дорћола задобио директан ударац у кључну кост, те је због повреде морао да напусти терен. А новопазовчани само препуштени клупи играчима из категорије млађих препуна неискуства. И већ после два минута Дорћол је кренуо у шампионском ритму, и полако почео да преузима иницијативу и контролу над овим мечом. Једини есеј за Раднички постигао је Милосављевић, а Зекић упсео да претварање претвори у додатних два поена. На крају убедљива победа београђана. Али без обзира рагбисти из Срема нису отишли кући погнуте главе, јер знајући да су на мегдан шамиону дошли са још увек довољно неуграном и подмлађеном екипом.


одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије