• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник ФИФА честитао председнику ФСС на организацији свечаности 14. маја у Старој Пазови. Председник Светске фудбалске федерације (ФИФА) Јозеф Блатер упутио је писмо захвалности председнику Фудбалског савеза Србије Томиславу Караџићу, у којем је њему и свима у Савезу честитао на организацији свечаног отварања Спортског центра ФСС, 14. маја 2011. године у Старој Пазови. Писмо преносимо у целости.

ФИФА Поштовани Председниче, Драги пријатељу, Сада, када сам се вратио у Цирих, желим да се у име ФИФА захвалим Вама, Вашем Извршном одбору и Вашим запосленима на незаборавним успоменама које смо понели са собом из Србије, као и на новом пријатељству које смо остварили и на срдачном гостопримству које је Ваш Савез показао током наше посете 14. маја 2011. године. Уживали смо у пуно сјајних тренутака који су се сместили у само пар сати, а који су кулминирали отварањем Спортског центра ФС Србије у Старој Пазови, у присуству председника УЕФА Мишела Платинија, заменика председника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Ивице Дачића, министра омладине и спорта Снежане Самарџић-Марковић и председника Општине Стара Пазова Горана Јовића и пуно други, срдачних људи из региона. То дивно здање, на коју српски фудбал може да буде поносан, несумњиво ће помоћи промоцију развоја фудбала у Вашој земљи. Примите све честитке и на реализацији Ваше визије и на Вашем доприносу промовисању вредности нашег спорта, као што су поштовање, дисциплина, тимски дух, солидарност и фер-плеј, као и то да фудбал буде права школа живота. Остали тренуци за памћење су спектакуларна званична вечера и церемонија доделе признања. Сви разговори које смо водили у тим приликама обележени су искреним пријатељством и заједничким поштовањем. Заједно са Вама, рад сам да наставим нашу мисију развоја игре, да покренемо свет и изградимо бољу будућност. Заједно ћемо се постарати за стабилност наше организације и наставак наших достигнућа за следећу генерацију. Радујем се нашем скорашњем сусрету на 61. Конгресу ФИФА у Цириху.

 

С поштовањем, Јозеф Блатер

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије