• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Још једна позитивна оцена рада локалне самоуправе, овог пута за организовање Фондације за помоћ угроженима у поплавамаПотпредседница Владе Србије Зорана Михајловић похвалила је данас иницијативу привредника и општинског руководства Старе Пазове, који су основали фондацију и заједничком акцијом до сада сакупили више од 40 милиона динара за помоћ угроженима од поплава.

Михајловић се састала са председником општине Стара Пазова Ђорђем Радиновићем и председником Удружења привредника Старе Пазове Цвиком Крунићем, објављено је на сајту Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Тема састанка је било прикупљање помоћи за пострадале у катастрофалним поплавама које су задесиле Србију.

Михајловић је препоручила да се и остали привредници у Србији угледају на тај заиста позитиван пример солидарности, у коме је до сада учешће узело више од 20 привредника из Старе Пазове.

Делегација из Старе Пазове изразила је очекивање да ће им у наредном периоду њиховој акцији придружити и остали привредници из ове општине, тако да би укупна прикупљена средства могла достићи суму већу од 100 милиона динара.

Радиновић и Крунић упознали су Михајловићеву са својом жељом да прикупљени новац уложе у изградњу кућа за породице из општине Крупањ, које је природна стихија оставила без крова над главом.

Према њиховим речима, предузећа из Старе Пазове већ су дала механизацију која се налази у Крупњу и ангажована је на отклањању последица невремена.

На састанку је договорено да се даље сакупљање помоћи и њена дистрибуција до корисника одвија у координацији са Владом Србије, Комисијом за утврђивање штете од елементарних непогода и владином Канцеларијом за обнову и помоћ поплављеним подручјима.

Извор: РТВ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије