• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbРегионални едукативни центар – Банат реализује пројекат „ИСТРАЖИ СВОЈ БИЗНИС – ФАЗА 2“ у партнерству са 7 организација из јавног и приватног сектора на територији 3 локалне самоуправе: Кикинде, Новог Сада и Старе Пазове. Пројекат се реализује у оквиру Програма „Подршка спровођењу Програма реформи политике запошљавања и социјалне политике у Републици Србији са фокусом на политику запошљавања и повећања запошљивости младих –главна фаза“ који спроводи Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва, а уз финансијску подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу.

Пројектом је предвиђено да укупно 30 младих незапослених лица са територије Срема, похађа основну обуку из предузетништва у трајању од десет дана. Након тога ће се одржати Елиминационо такмичење, на којој ће Стручна комисија одабрати 10 најбољих учесника са најбољим пословним идејама који ће се квалификовати у наредну фазу пројекта – Напредну обуку из предузетништва. Током двомесечне напредне обуке, кроз специфичан менторски рад са акредитованим менторима из регионалне развојне агенције и пројектним партнерима из приватног сектора, учесници ће комплетно припремити и до детаља развити своје пословне планове. Њихове пословне планове ће оценити Стручна комисија на Финалном такмичењу и изабрати 4 најбоља учесника који ће након регистрације привредних субјеката добити вредне награде. Све обуке ће се одржавати у Старој Пазови. У случају довољног броја учесника, може се формирати група и у неком другом месту у Срему.

Учесници пројекта стичу право на:

  • БЕСПЛАТНУ Основну обуку из предузетништва – укупне вредности 345.000 РСД – свих 30 учесника
  • БЕСПЛАТНУ Напредну обуку из предузетништва – укупне вредности 172.500 РСД – свих 30 учесника
  • НОВЧАНУ НАГРАДУ за четворо првопласираних на Финалном такмичењу у бруто износу од:
    230.000 РСД (за освојено I и II место)
    180.000 РСД (за освојено III и IV место) 
  • НЕФИНАНСИЈСКУ КОНСУЛТАНТСКУ ПОДРШКУ од стране пројектних партнера у првих годину дана пословања.

Овим путем позивамо сва заинтересована незапослена лица, старосне доби до 30 година, са територије Срема да доставе своје пријаве за учешће, на адресу:
Регионални едукативни центар – Банат
Др. Корнела Радуловића 18
23000 Зрењанин
са назнаком “Јавни позив за обуку у области предузетништва и избор најбољих пословних идеја - СРЕМ” или на адресу office@recbanat.rs.

Образац за пријављивање, можете преузети на интернет адресама: www.starapazova.rs и www.recbanat.rs, или у просторијама Националне службе за запошљавање у Старој Пазови.

Рок за пријаву је отворен до попуне места.

Одлука о избору полазника објавиће се на сајту РЕЦ Банат.

Детаљније информације у вези са Јавним позивом могу се добити на интернет страници: www.recbanat.rs или путем електронске поште: office@recbanat.rs.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Образац пријаве

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије