• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: ponedeljak, 26. jun 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

naslovna-briga-opstine-o-potrebama-gradjana-za-unapredjenjem-zdravstveme-nege-novo-sanitetsko-vozilo-za-pazovacki-dom-zdravljaOdličan primer kvalitetne saradnje u službi građana, jeste saradnja Opštine Stara Pazova i Doma zdravlja „Dr J.J.Zmaj“. Zahvaljujući ovoj saradnji, u vidu ulaganja u obnavljanje objekata, novu opremu i vozila, uveliko je unapređen rad ove zdravstvene ustanove, podignut kvalitet zdravstvene nege i usluga pacijentima.

naslovna-nova-kruzna-raskrsnica-kod-pazovackih-bazena-bice-zavrsena-pre-rokaNa samo kilometar udaljenosti od dve značajne staropazovačke industrijske zone i lokacije na međunarodnom autoputu E-75, gde se upravo gradi nova petlja sa isključenjima, uveliko se izvode radovi na izgradnji kružne raskrsnice na državnom putu II A reda broj 100 i lokalnog puta Vojka – Stari Banovci. Ovo veoma prometno čvorište, na putnom pravcu Beograd – Novi Sad, sa novom kružnom raskrsnicom kod Pazovačkih bazena, značajno će olakšati i dodatno obezbediti funkcionisanje saobraćaja u sva četiri pomenuta smera.

grb-thumbObaveštavaju se građani naselja Surduk, Belegiš, Stari Banovci i Novi Banovci da će se tretman suzbijanja sa zemlje odraslih formi komaraca izvršiti u vremenskom periodu 22.06.2017. - 23.06.2017. godine od 19:00 do 22:00 sati, ukoliko se steknu optimalni meteorološki uslovi.

soc-ekon-savetSocijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova objavio je tekst pod nazivom: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi".

grb-thumbNa osnovu člana13. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju ("Sl. glasnik RS" broj 10/13, 142/14, 103/15 i 101/16) u vezi pribavljenog Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na Predlog programa poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Stara Pazova, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije broj 320-00-3078/2017-09 od 25. 04. 2017. godine, Komisija za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi, raspisuje Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za nabavku pčelinjih društava i nove opreme za pčelarstvo u 2017. godini na teritoriji opštine Stara Pazova.

grb-thumbNa osnovu člana 13. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju ("Sl. glasnik RS" broj 10/13, 142/14, 103/15 i 101/16) u vezi pribavljenog Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na Predlog programa poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Stara Pazova, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije broj 320-00-3078/2017-09 od 25. 04. 2017. godine, Komisija za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi, raspisuje Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za investiciju u sektoru mleka, mesa i voća, grožđa i povrća (uključujući pečurke) i cveća u 2017. godini na teritoriji opštine Stara Pazova.

grb-thumbNa osnovu, člana 9. stava 1. Pravilnika o uslovima i kriterijumima za dodelu pomoći od 22.06.2016. godine, Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći interno raseljenim licima dok su u raseljeništvu za kupovinu seoske kuće sa okućnicom i dodatne pomoći namenjene za građevinski materijal za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom, raspisuje Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći interno raseljenim licima dok su u raseljeništvu za kupovinu seoske kuće sa okućnicom i dodatne pomoći namenjene za građevinski materijal za popravku ili adaptaciju seoske kuće sa okućnicom na teritoriji opštine Stara Pazova.

naslovna-opstina-stara-pazova-obezbedila-sredstva-za-stambeno-zbrinjavanje-interno-raseljenih-lica-sa-kimČetiri porodice koje žive na teritoriji Opštine Stara Pazova, a koje su sticajem nesrećnih okolnosti morale da napuste svoje domove na Kosovu i Metohiji uskoro će, nakon dugogodišnjeg menjanja podstanarskih adresa, dobiti sopstvene domove, zahvaljujući realizaciji projekta pomoći za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom i dodatne pomoći u građevinskom materijalu za adaptaciju predmetne seoske kuće.

grb-thumbU skladu sa odredbama čl. 60-71. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Službeni glasnik RS“, broj 62/06, 65/08-dr.zakon, 41/09 i 112/2015, poljoprivrednim zemljištem u državnoj svojini raspolaže i upravlja Republika Srbija preko Ministarstva, a koristi se prema Godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta koji nosi nadležni organ jedinice lokalne samouprave, uz saglasnost Ministarstva. U okviru aktivnosti koje se odnose na izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, između ostalog jedinica lokalne samouprave raspisuje Javni poziv za ostvarivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Stara Pazova za 2018. godinu.

grb-thumbU skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu („Službeni glasnik RS“, br.62/06, 65/08–dr. Zakon, 41/09 i 112/2015), Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta (u daljem tekstu: Komisija) raspisuje Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Stara Pazova za 2018. godinu.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije