• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: četvrtak, 22. mart 2018. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

grb-thumbNa osnovu člana 19. stav 2. tačka 5. Zakona o izbeglicama („Službeni glasnik RS“, broj 18/92, Službeni list SRJ“, broj 42/02-SUS i „Službeni glasnik RS“, broj 30/10), člana 6,8, i 9 stav 1. Uredbe o bližim uslovima i merilima za utvrđivanje reda prvenstva za rešavanje stambenih potreba izbeglica („Službeni glasnik RS“, broj 58/11) i člana 16. Pravilnika o radu Komisije za izbor korisnika za dodelu sredstava pomoći porodicama izbeglih lica za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i dodatne pomoći namenjene za građevinski i drugi materijal i/ili opremu za popravku ili adaptaciju predmetnih seoskih kuća sa okućnicom br.110-24/2017-II od 31. jula 2017. godine, Komisija za izbor korisnika za dodelu sredstava pomoći porodicama izbeglih lica za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i dodatne pomoći namenjene za građevinski i drugi materijal i/ili opremu za popravku ili adaptaciju predmetnih seoskih kuća sa okućnicom, na svojoj sednici održanoj 22. marta 2018. godine objavljuje Konačnu listu prvenstva podnosilaca prijava za izbog korisnika za dodelu sredstava pomoći porodicama izbeglih lica za kupovinu seoske kuće sa okućnicom i dodatne pomoći u građevinskom materijalu za adaptaciju predmetne seoske kuće.

grb-thumbPredmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora, folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje „kap po kap”, sistema za prihranu, sistema za zagrevanje, stolova za proizvodnju rasada, instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha,kao i vlage, saksija, kontejnera za proizvodnju rasada, oslonaca za povrće (mreža i kolja).

grb-thumbPredmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: opremanja govedarskih farmi, opremanja svinjarskih farmi, opremanja ovčarskih farmi, opremanja kozarskih farmi, opremanja živinarskih farmi, nabavke opreme za mužu, nabavke opreme za hlađenje i skladištenje mleka, nabavke opreme za izđubravanje, nabavka opreme za pripremu, rukovanje i distribuciju koncentrovane i kabaste stočne hrane na gazdinstvu.

grb-thumbPovodom akcije „SAT ZA NAŠU PLANETU 2018“ obaveštavaju se građani da i Opština Stara Pazova podržava akciju WWF-SVETSKA ORGANIZACIJA ZA PRIRODU i priključuje se najmasovnijoj svetskoj dobrovoljnoj akciji koja svake godine uključuje više miliona ljudi, u preko 7000 gradova iz 178 država, tako što će dati svoj skroman doprinos na globalnom nivou.

grb-thumbCilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradne zaštite kao i povećanje površina pod novim zasadima voća i vinove loze u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2018. godini.

grb-thumbCilj konkursa jeste povećanje obradivih površina pod opremom i sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini, kao i zaštita zemljišta kroz sprečavanje razvoja korova uz poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka.

naslovna-PazovizijaObaveštavaju se građani Opštine Stara Pazova da će se 26. aprila 2018. godine u Pozorišnoj sali održati muzički festival takmičarskog karaktera "Pazovizija 2018".

grb-thumbRazvojni fond Vojvodine sa novim kreditnim linijama izlazi u susret privredi i poljoprivredi.

soc-ekon-savetDana 09.03.2018. godine sa početkom u 14:30 časova, u maloj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, održana je 10. sednica Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

grb-thumbNa osnovu člana 28. Odluke o osnivanju Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima i člana 19. Statuta Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima Fond za pružanje pomoći izbeglim prognanim i raseljenim licima raspisuje Javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći studentima osnovnih akademskih studija na teritoriji AP Vojvodine.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije