• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: nedelja, 17. decembar 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

grb-thumbNa osnovu Zakona o komunalnim delatnostima (Sl. glasnik RS, br. 88/11 i 104/16) stavlja se na uvid Odluka Nadzornog odbora JKP "Vodovod i kanalizacija" j.p. Stara Pazova broj 9637 od 11.12.2017. godine, o usvajanju izmena i dopuna cenovnika komunalnih usluga, radi dobijanja saglasnosti za obavljanje komunalnih usluga.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o Konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za realizaciju aktivnosti unapređivanja kvaliteta mesa u stočarstvu u AP Vojvodini u 2017. godini koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

soc-ekon-savetDana 08. decembra 2017. godine članovi lokalnog Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova učestvovali su u radu Konferencije pod nazivom: "ZA RAZVOJ PRIVREDE, UZ UNAPREĐENjE SOCIJALNOG DIJALOGA" čiji je organiziator Pokrajinski Socijalno-ekonomski savet, a održana je u Privrednoj komori Vojvodine u Novom Sadu.

soc-ekon-savetSocijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije organizuje okrugli sto na temu: "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca i mirno rešavanje radnih sporova".

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o dodeli bespovratnih sredstava za traktore i mehanizaciju u AP Vojvodini u 2017. godini.

naslovna-inicijativa-za-status-grada-jedan-u-nizu-koraka-ka-proglasenju-pazove-gradomNa poslednjem zasedanju Skupštine opštine Stara Pazova, održanom u petak, 01. decembra, odbornici su većinom glasova usvojili inicijativu predsednika Opštine Stara Pazova, Đorđa Radinovića da Opština Stara Pazova dobije status grada. Za ovaj veliki i značajan korak, kao svoj od ranije poznati predlog, Đorđe Radinović zalaže se već deset godina, a po njegovim rečima sada je pravo vreme da se ta ideja i ostvari, s obzirom da i u državnim republičkim institucijama postoji snažna podrška i volja.

naslovna-delegacija-parlamenta-republike-slovacke-u-poseti-opstini-stara-pazovaU Opštini Stara Pazova u sredu, 22. novembra, boravila je delegacija dva skupštinska odbora Narodne skupštine Slovačke Republike – Odbora za obrazovanje, nauku, omladinu i sport i Odbora za kulturu i medije, sa ciljem sagledavanja položaja, potreba i interesa slovačke nacionalne manjine u Srbiji.

grb-thumbNa osnovu člana 18. Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru ("Sl. glasnik RS", broj 68/15 i 81/2016 - odluka US), čl. 4, 5. i 6. Uredbe o internom konkursu ("Sl. glasnik RS", br. 17/16), člana 33. Odluke o Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova ("Sl. list opština Srema" br. 11/17 i 16/17) i Rešenja o popunjavanju radnog mesta putem internog konkursa u Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova broj 11-51/2017-III od 30.11.2017. godine načelnik Opštinske uprave opštine Stara Pazova oglašava Interni konkurs za popunjavanje radnog mesta.

naslovna-pokretanje-sopstvenog-biznisa-kroz-projekat-istrazi-svoj-biznisSa željom da se u Vojvodini smanji broj nezaposlenih mladih lica, afirmiše razvoj preduzetništva i poveća broj onih koji su pokrenuli sopstveni biznis, osmišljen je i realizovan projekat “Istraži svoj biznis - faza 2”. Švajcarska agencija za razvoj i saradnju je sa 25.000 franaka podržala projekat čiji je nosilac Regionalni edukativni centar „Banat“ iz Zrenjanina, a partner grad Kikinda.

grb-thumbNa osnovu člana 27. Stav 10. Zakona o javnoj svojini („Sl.glasnik RS“, br.72/2011, 88/2013, 105/14 104/2016 i 108/2016), čl. 2, 19 i 20. Uredbe o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanja u zakup stvari u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda («Sl.glasnik RS», broj 24/2012, 48/2015, 99/2015, 42/2017 i 94/2017) i Zaključka Opštinskog veća opštine Stara Pazova, broj: 463-94/2017-IV od 16.11.2017. godine, Komisija za razmatranje uslova pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanja u zakup stvari u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda raspisuje Oglas o javnom nadmetanju radi otuđenja nepokretnosti iz javne svojine opštine Stara Pazova.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije