• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: četvrtak, 27. april 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o uslovima za dobijanje subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća, vinove loze i hmelja koje dodeljuje Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

grb-thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da je Garancijski fond AP Vojvodine raspisao nove javne konkurse.

grb-thumbNa osnovu člana 94. i člana 102. Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave („Službeni glasnik RS”, broj 21/16), člana 12. Uredbe o sprovođenju internog i javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave („Službeni glasnik RS”, br. 95/2016) i Zaključka Komisije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava 51 broj: 112-1682/2017 od 27. februara 2017. godine, Opštinska uprava opštine Stara Pazova, oglašava Javni konkurs za popunjavanje radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova.

naslovna-podrska-opstine-stara-pazova-studentima-obezbedjen-deo-sredstava-za-regresiranje-prevozaNa teritoriji opštine Stara Pazova živi veliki broj studenata, koji se školuju na fakultetima širom Srbije, pretežno u Beogradu i Novom Sadu. Opština Stara Pazova je ovogodišnjim budžetom namenila 6.750.000 za ove potrebe, ali za dodatna sredstva aplicira i kod nadležnih resornih institucija, kako bi studentima pomogla u plaćanju troškova prevoza i na taj način olakšala kućni budžet njihovih porodica. Konkurišući na ovogodišnjem javnom pozivu Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Opština Stara Pazova je za ove namene obezbedila preko 600.000 dinara za period: januar - jun 2017. godine.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o usvojenim Pravilnicima.

naslovna-raspisani-izbori-za-savete-mesnih-zajednica-opstine-stara-pazovaPredsednik Skupštine Opštine Stara Pazova, Goran Jović, održao je danas konferenciju za novinare, na kojoj je zvanično, a na osnovu Odluke o mesnim zajednicama, raspisao izbore za članove Saveta Mesnih zajednica za 14. maj.

naslovna-pu-poletarac-dobila-novo-multifunkcionalno-igraliste-za-decu-sa-brojnim-sadrzajimaZahvaljujući odličnoj saradnji Opštine Stara Pazova, Predškolske ustanove „Poleterac” i Fondacije Novak Đoković, vrtić „Bubamara“ u Novoj Pazovi od juče ima potpuno novo, moderno opremljeno igralište za mališane. Svečanom otvaranju igrališta, koje čine brojni mobilijari od ljuljaški, tobogana, preko raznih penjalica do vrteški, prisustvovali su Milan Beara, zamenik predsednika Opštine Stara Pazova, Milica Blešić, direktorka PU „Poletarac“ i Gorana Džudža Jakovljević, projektna menadžerka Fondacije.

naslovna-svetski-dan-roma-u-opstini-stara-pazova-nizu-se-uspesi-lokalne-samouprave-u-integraciji-romaPostizanje kvalitetnijih uslova za život građana romske nacionalnosti staropazovačke Opštine jedan je od prioritetnih opredeljenja lokalnog rukovodstva. Za ostvarenje pomenutog cilja ova sremska Opština intenzivno sprovodi svoje lokalne inicijative i programe, a od posebnog značaja su i programi, koje sprovode relevantne državne institucije, ali i nevladine organizacije.

grb-thumbU prilogu možete pogledati i preuzeti dokumenta vezana za Nacrt plana generalne regulacije naselja Stara Pazova sa izveštajem o strateškoj proceni uticaja plana generalne regulacije naselja Stara Pazova na životnu sredinu.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, obaveštavamo Vas da je podnošenje zahteva za subvencije po košnici pčela počelo od 15. aprila i traje do 31. maja.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije