• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: petak, 24. mart 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Novosti

naslovna-delegacija-opstine-stara-pazova-posetila-opstinu-nova-gorica-u-sloveniji-odrzani-susreti-sa-slovenackim-privrednicimaNakon uspešnih privrednih i bilateralnih susreta u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj, rukovodstvo Opštine Stara Pazova nastavlja sa dokazano dobrom praksom, širenja i uspostavljanja novih saradnji sa Opštinama i privrednicima iz evropskih zemalja.

naslovna-opstina-stara-pazova-nagradila-zok-jedinstvo-zahvalnost-za-istorijski-uspeh-osvojen-51-kup-srbijeU zgradi Opštine Stara Pazova organizovan je svečani prijem za odbojkašice i članove stručnog štaba ženske selekcije OK „Jedinstvo“ iz Stare Pazove, koji su nedavno osvojili 51. KUP Srbije i time ostvarili istorijski uspeh za ekipni sport u opštini Stara Pazova.

naslovna-delegacija-nemacke-pokrajine-hesen-u-poseti-opstini-stara-pazova-i-mestu-nova-pazovaU poseti Opštini Stara Pazova juče je boravila višečlana delegacija savezne nemačke pokrajine Hesen, koju su predvodili premijer, Folker Bufije i predsednik Parlamenta ove pokrajine, Norbert Kartman.

naslovna-raspisani-novi-konkursi-razvojnog-fonda-ap-vojvodine-povoljniji-uslovi-kreditiranjaNadzorni odbor Razvojnog fonda AP Vojvodine usvojio je nove konkurse za pravna lica i preduzetnike, za registrovana poljoprivredna gazdinstva i za lokalne samouprave.

naslovna-nastavljeni-radovi-na-izgradnji-kruzne-raskrsnice-u-vojki-centar-polako-dobija-novi-moderan-izgledLedeni talas sa veoma niskim temperaturama, koji je tokom januara zahvatio našu zemlju, na kratko je prekinuo radove na rekonstruciji centra Vojke i izgradnju kružne raskrsnice. Sa stabilizacijom vremenskih uslova startovale su i mašine i ljudstvo, te su nastavljeni radovi na investiciji vrednoj oko 60 miliona dinara, koju zajednički finansiraju Opština Stara Pazova i Ministarstvo privrede.

naslovna-tradicionalno-uz-himnu-i-prigodan-program-u-skolama-obelezen-dan-svetog-save-utemeljivaca-nase-drzave-pismenosti-i-duhovnostiPraznik, kojim se obeležava uspomena na Sv. Savu, utemeljivača srednjovekovne Srbije, prosvetitelja i prvog srpskog arhiepiskopa, obeležen je 26. i 27. januara svečanim priredbama u svim obrazovno – vaspitnim ustanovama u opštini Stara Pazova.

naslovna-u-opstini-stara-pazova-odrzano-tradicionalno-plivanje-za-casni-krst-urpkos-ledu-i-velikoj-hladnociRame uz rame sa velikim gradovima u Srbiji i Opština Stara Pazova na hrišćanski praznik Bogojavljenja tradicionalno organizuje Plivanje za časni krst. Tako je bilo i ovog 19. januara na Dunavu u Starim Banovcima gde je, uprkos veoma niskim temperaturama, na plaži „Venecija“ u prisustvu velikog broja građana, održana pomenuta manifestacija. Tačno 30 mladih, zdravih i hrabrih mladića i tri devojke, ušli su u Dunav, samo na par metara od nagomilanih ledenih ploča, čime su svi postali ovogodišnji pobednici, jer su pokazali izuzetnu želju da u čast velikom verskom prazniku, simbolično provedu nekoliko minuta u ledenoj vodi uz iznošenje Časnog Krsta.

naslovna-radost-novogodisnjih-i-bozicnih-praznika-i-za-1500-malisana-koji-zive-u-materijalnoj-oskudici„Novogodišnji i božićni praznici za najmlađe predstavljaju vreme izuzetne radosti, druženja i darivanja. Svako dete zaslužuje da oseti čari ovih praznika i da ih sa svojim roditeljima u toploj porodičnoj atmosferi provede u miru i blagostanju. Zato smo one koji žive u najtežim okolnostima i ove godine odlučili da iznenadimo poklonima”, deo je poruke koju je, povodom nastupajućih praznika, uputio predsednik staropazovačke Opštine Đorđe Radinović.

naslovna-opstina-najzasluznijima-dodelila-priznanje-za-izuzetan-doprinos-lokalno-ekonomskom-razvojuSinergija jedne lokalne samouprave i privrednog sektora, na teritoriji koju ona pokriva, značajno može doprineti ukupnom napretku i razvoju jedne Opštine ili grada. Takav vid saradnje i partnerskog odnosa, godinama unazad, neguje se upravo u staropazovačkoj Opštini, a jedan od vidljivih pokazatelja saradnje i zajedničkih uspeha je i opštinsko tradicionalno "Priznanje za izuzetan doprinos lokalno-ekonomskom razvoju".

naslovna-kapitalne-investicije-u-infrastrukturu-u-svim-naseljima-u-fokusu-i-u-2017„Kao prvi čovek staropazovačke opštine zahvalan sam našim građanima što su nam ukazanim poverenjem na poslednjim izborima ponovo dali priliku da ostvarimo sve ono što smo zacrtali, a tiče se napretka i razvoja Oštine Stara Pazova. Ovakve rezultate sigurno ne bismo postigli, niti bi danas naša opština bila primer jedne uspešne lokalne samouprave, da nemamo dobro uigran tim, koji je posvećen svome poslu i dobrobiti građana”, rekao je, na početku svog obraćanja medijima, prvi čovek staropazovačke Opštine - Đorđe Radinović.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije