• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: utorak, 17. oktobar 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Socijalno-ekonomski savet

soc-ekon-savetBroj: Sl/2017.
Dana, 12.09.2017. godine.

Na poziv Agencije za privredni razvoj grada Modriče – Republika Srpska, predstavnici socijalnih partnera u Socijalno ekonomskom savetu opštine Stara Pazova posetili su Sajam privrede koji je održan 08. i 09. septembra.

soc-ekon-savetU okviru 11. Regionalnog sajma privrede koji se održava na pazovačkim bazenima, dana 06. oktobra 2017. godine sa početkom u 13:00 časova, održati će se prezentacija - javna tribina pod nazivom: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi".

soc-ekon-savetDana 06. oktobra 2017. godine, sa početkom u 13:00 časova održana je Javna tribina na temu: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi". Tribina je održana u okviru 11. Regionalnog Sajma privrede na kompeksima Bazena u Novoj Pazovi.

soc-ekon-savetU Staroj Pazovi je 13. jula 2017. godine, u Beloj zgradi, sa početkom u 15:30 časova, održana 19. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

soc-ekon-savetDana 11.01.2016. godine u Staroj Pazovi je održana 14. sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

soc-ekon-savetU sredu 25. novembra 2015. godine u Staroj Pazovi je sa početkom u 13:00 časova održana Javna tribina na temu: „Siva ekonomija i rad na crno” u organizaciji Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova uz saradnju sa socijalnim partnerima Saveta: Unijom poslodavaca Srbije-poslodavcima Stare Pazove, Savezom samostalnih sindikata opštine Stara Pazova i opštinom Stara Pazova. Rad tribine propraćen je od strane lokalnih medija RTV Stara Pazova, Sremskih novina, Pazovačke revije, Pazovačkog ogledala i Hlas Ludu.

soc-ekon-savetJavna tribina na temu: „Siva ekonomija i rad na crno” biće održana u sredu 25. novembra 2015. godine u velikoj skupštinskoj sali, prizemlje Bele zgrade u Staroj Pazovi, Trg dr. Zorana Đinđića bb, sa početkom u 13:00 časova.

soc-ekon-savetDana 15.10.2015. godine u Staroj Pazovi je održana 13. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 14:00 časova.

soc-ekon-savetDana 25. i 26.maja 2015.godine u Rumi je održan tvining projekat „Unapređenje socijalnog dijaloga“. Projekat je sproveden od strane Delegacije EU u Srbiji, Ministarstva za rad zapošljavanje i socijalna pitanja Republike Srbije, Ministarstva rada, socijalnih pitanja i porodice Slovačke republike i Regionalne razvojne agencije „Pezinok“ Bratislavskog regiona Slovačke republike.

soc-ekon-savetDana 24.04.2015. godine u Staroj Pazovi je održana 11. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 14:00 časova. Na sednici je prisutan i Mario Kvržić ispred J.P. „Opštinska stambena agencija” opštine Stara Pazova.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije