• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: ponedeljak, 21. maj 2018. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbNa osnovu člana 14. i 15. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009 i 99/2011), tačke 9. i 10. Uputstva za sprovođenje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku ("Službeni glasnik RS", br. 15/2012), a u vezi Odluke o raspisivanju izbora za predsednika Republike ("Sl. glasnik RS", broj 15/2017), raspisanih za 02. april 2017. godine, Opštinska uprava opštine Stara Pazova obaveštava građane opštine Stara Pazova da povodom predstojećih izbora za predsednika Republike Srbije, koji će se održati 02.04.2017. godine, građani opštine Stara Pazova mogu vršiti uvid u deo biračkog spiska i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u biračkom spisku uz odgovarajuće dokaze u zgradi opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska br. 11, u kancelariji broj 47/II sprat, svakim radnim danom od 7,30 do 15,00 časova, najkasnije do 17.03.2017. godine do 24,00 časa, odnosno do zaključenja biračkog spiska.

Najkasnije 5 dana pre dana zaključenja biračkog spiska, birač ima pravo da podnese zahtev da se u birački spisak upiše podatak da će na predstojećim izborima glasati prema mestu boravišta u zemlji, odnosno prema mestu boravišta u inostranstvu.

Birački spisak zaključuje se 17.03.2017. godine u 24,00 časa.

Po zaključenju biračkog spiska sve promene u biračkom spisku vrši Ministarstvo za poslove uprave, najkasnije 72 časa pre dana određenog za održavanje izbora.

Od proglašenja predloga kandidata za predsednika Republike, pravo uvida i podnošenje zahteva za upis i promene u biračkom spisku imaju predlagači kandidata za predsednika Republike, odnosno lica koje oni ovlaste uskladu sa zakonom i to na isti način i po istom postupku kao i građani.

Preuzmite dokument:

Obaveštenje građanima za predsedničke izbore

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije