• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna nastavljaju se ulaganja u putnu infrastrukturu rekonstrukcija puta krnjesevci vojka 1Нова актуелна капитална инвестиција коју, као у циљу наставка уређења и реконструкције локалних путева спроводи руководство старопазовачке Општине, је и реконструкција важног путног правца Стари Бановци – Крњешевци. Важно је нагласити да Општина Стара Пазова, ову везу са међународним аутопутем Е70, самостално финансира унапред планираним средствима из буџета, што је један од ретких случајева међу општинама у Републици Србији. На опште задовољство мештана, након радова у Старој Пазови и Војки, путарске машине се се преселиле у Крњешевце.

Радови на путном правцу започети су од центра Крњешеваца ка излазу на аутопут Београд – Загреб, путари су већ затворили ову деоницу, те се учесници у саобраћају усмеравају на алтернативне правце.

Преусмеравање путничког саобраћаја

Уколико из правца Војке крећете ка аутопуту, на центру Крњешеваца ћете бити усмерени улицом ка Угриновцима и даље преко индустријске зоне до аутопута, возачи који се искључе са аутопута, од сада (док трају радови) ће користити правац према постројењу компаније Милшпед, па кроз индустријску зону и Угриновачку улицу до центра Крњешеваца и даље ка Војки. У питању је веома значајан пројекат за обнављање локалне путне инфраструктуре, у склопу њега већ је комплетно реконструисан правац од аутопута у Централној радној зони до кружне раскрснице код базена као и правац од ресторана „Путник“ у Старој Пазови до Војке.

Како је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић више пута истакао, реконструкција путне инфраструктуре локалних путева је приоритет у овој години, има велики значај за побољшање и повећање безбедности друмског саобраћаја, свих учесника у саобраћају, али и привредни значај, јер повезује индустријске зоне, центре насеља и два међународна аутопута.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter