• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

krizni stab sednica 03 12 2020 CIRНа основу члана 43. став 1. тачка 7. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама ("Службенигласник РС", број 87/2018) члана 10. Уредбе о саставу начину и организацији рада штабова за ванредне ситуације ("Службени гласник РС", број 27/2020), Општински штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова, на ванредној седници одржаној дана 03.12.2020.године, донео је Закључак којим се предлаже Председнику општине да прогласи ванредну ситуацију на територији општине Стара Пазова.

1. Општински штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова, на основу процене ризика за становништво од заразне болести COVID-19 и ванредне епидемиолошке ситуације на територији општине Стара Пазова као и очекиваног даљег развоја ситуације на подручју општине,предлаже председнику општине,да прогласи ванредну ситуацију у циљу предузимања хитних и опертивних мера заштите становништва од заразне болести COVID-19.

2. Штаб ће редовно информисати и обавештавати становништво и јавност о свим битним чињеницама од значаја за заштиту становништва од заразне болести COVID-19, као и о престанку опасности због којих је ванредна ситуација проглашена.

3. Овај Закључак ступа на снагу одмах, а исти објавити у „Службеном листу општина Срема“, као и на огласној табли Општинске управе, интернет презентацији општине Стара Пазова и средствима јавног информисања.

Преузмите документ:

ЗАКЉУЧАК

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter