• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna od aprila meseca moguca prijava dece u predskolskim ustanovama na teritoriji opstine stara pazova poletarac i radost elektronskim putemГрађани општине Стара Пазова ће моћи, од тренутка расписивања Конкурса, односно од априла месеца ове године, електронским путем, на потпуно бесплатан начин, да пријаве децу за упис у предшколске установе „Полетарац“ и „Радост“.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе, што значи да родитељи више неће морати да одлазе на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ ће пријаву моћи да обаве електронскм путем на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно бесплатан начин пријаве детета у предшколску установу.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем електронског обрасца, а прилагање неопходних докумената као што су Извод из матичне књиге рођених, Пребивалиште и Уверење о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

Процедуру уписа Вашег детата можете извршити на наведеном линку од тренутка када буде расписан Конкурс за упис деце у вртић на територији наше општине, односно од априла месеца ове године.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter