• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

soc-ekon-savetBroj: Sl/2017.
Dana, 12.09.2017. godine.

Na poziv Agencije za privredni razvoj grada Modriče – Republika Srpska, predstavnici socijalnih partnera u Socijalno ekonomskom savetu opštine Stara Pazova posetili su Sajam privrede koji je održan 08. i 09. septembra.

U delegaciji su po Odluci Saveta bili: Jovo Bijelić i Vladimir Ćulaja ispred Unije poslodavaca Stare Pazove, Dragana Stojković-Barjaktarević ispred Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova, Nada Stojanac ispred lokalne uprave opštine Stara Pazova i Milenko Vučinović sekretar Socijalno ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Saradnja na privrednom nivou i učešće na privrednim manifestacijama između grada Modriča i opštine Stara Pazova traje osam godina i ove godine se očekuje učešće predstavnika Regionalne Agencije za privredni razvoj Modriče, koji će predstaviti privredu svoje opštine na predstojećem Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi.

Takva saradnja na nivou opština i udruženja preduzetnika i privrednika postoji i sa gradovima Doboj i Banjaluka iz Republike Srpske , kao i Paraćina i Ćuprije iz Republike Srbije.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter