• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbПоводом акције „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ 2018“ обавештавају се грађани да и Општина Стара Пазова подржава акцију WWF-СВЕТСКA ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ПРИРОДУ и прикључује се најмасовнијој светској добровољној акцији која сваке године укључује више милиона људи, у преко 7000 градова из 178 држава, тако што ће дати свој скроман допринос на глобалном нивоу.

У Општини Стара Пазова задужена особа за активности предвиђене планом искључења је инспектор заштите животне средине, Јасмина Лечић.

Дана 24.03.2018. године у термину од 20:30 до 21:30 сати биће редуковано улично осветљење у насељима Стара Пазова и Нова Пазова, искључено осветљење трга у Старој Пазови, рефлектора на спортском терену између спортске хале и библиотеке у Старој Пазови, осветљење на спортском терену иза школе „Растко Немањић - Св. Сава“ у Новој Пазови, декоративна расвета на згради Општине у Старој Пазови, рефлектори на терену ФК „ЈЕДИНСТВО“ у Старој Пазови и декоративна расвета привредних субјеката који се тога дана прикључе акцији.

Начелница Одељења за комуналне делатности и заштиту животне средине:

Зорица Јанчић

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије