• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: среда, 14. новембар 2018. год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Информације

naslovna-sto-godina-od-oslobodjenja-opstine-stara-pazova-secanje-na-zavrsetak-velikog-rataУ знак захвалности за велика дела херојства, својим прецима који су у I Светском рату дали свој живот за ослобођење Општине Стара Пазова и отаџбине Србије, председник ове сремске Општине Ђорђе Радиновић, положио је јуче венац на спомен бисти Краља Петра I испред Соколског дома у центру Старе Пазове.

grb-thumbУ складу са чланом 3. Уговора о регресирању превоза студената из буџета АП Војводине за 2018. годину, закљученим између Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност и Општине Стара Пазова, Општинска управа Општине Стара Пазова, Одељење за друштвене делатности, расписује Конкурс за регресирање трошкова превоза студената у међумесном саобраћају за школску 2018/2019. годину.

grb-thumbНа основу члана 9. Правилника о условима и критеријумима за доделу помоћи број 110-36/2018-II од 01.11.2018. године, Комисијa за избор корисника донаторских пројеката помоћи у пакетима хране/огреву/једнократне новчане помоћи социјално угроженим породицама избеглих и интерно расељених лица која су тренутно настањена на територији општине Стара Пазова образоване Решењем председника бр. 205-127/2018-II (у даљем тексту: Комисија) расписује Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за набавку огрева социјално угроженим породицама избеглих и интерно расељених лица са боравиштем на територији општине Стара Пазова.

grb-thumbНа основу члана 9. Правилника о условима и критеријумима за доделу помоћи број 110-36/2018-11 од 01.11.2018. године, Комисија за избор корисника донаторских пројеката помоћи у пакетима хране/огреву/једнократне новчане помоћи социјално угроженим породицама избеглих и интерно расељених лица која су тренутно настањена на територији општине Стара Пазова образоване Решењем председника бр. 205-127/20 18-IJ (у даљем тексту: Комисија) расписује Јавни позив за избор корисника за доделу једнократне новчане помоћи најугроженијим породицама избеглих и интерно расељених лица на територији општине Стара Пазова.

grb-thumbНа основу члана 13. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју („Сл. гласник РС“, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16) и члана 64. тачка 9. Статута општине Стара Пазова („Службени лист општина Срема“, бр. 26/08, 5/13) Председник општине Стара Пазова и Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2018. годину ("Сл.лист општина Срема", бр. 47/17 и 21/18) доноси Решење о додели бесповратних средстава за инвестиције у физичка средства пољопривредних гадинстава у 2018. години на територији општине Стара Пазова у износу до 90% од укупно прихватљивих трошкова инвестиције.

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкa из прилога можете се информисати о подстицајима у сектору за прераду меса, млека, грожђа, пива и јаких алкохолних пића преко Јавног позива Управе за аграрна плаћања.

grb-thumbОдељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, на основу члана 70. Правилника о садржини, начину и оступку израде панских докумената (“Сл. гласник РС”, бр. 31/10, 69/10 и 16/11) оглашава промену термина јавне седнице Комисије за планове.

grb-thumbОпштина Стара Пазова, уз техничку подршку НСЗ, расписује Јавни позив за релизацију програма финансирања стручног оспособљавања незапослених лица - приправника за 2018. годину, који је отворен до утрошка средстава издвојених за ову намену, а најкасније до 14.12.2018. године.

naslovna-grade-se-kuce-za-30-romskih-porodica-u-fruskogorskom-naseljuУ присуству званичника Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и представника Општине Стара Пазова данас је положен камен темељац за изградњу Фрушкогорског насеља. Пројекат под називом „Успостављање одрживих решења за становање Рома у Старој Пазови” спроводи Општина Стара Пазова у партнерству са ЈП „Општинска стамбена агенција” и НВО „Романо ило” из Белегиша.

grb-thumbНа основу члана 12. Закона о изменама и допунама Закона о финансијској подршци породици са децом ("Службени гласник РС", број 50/2018), Општинска управа Општине Стара Пазова позива кориснике права на родитељски додатак за друго, треће и четврто дете, рођено у периоду од 25. децембра 2017. године закључно са 30. јуном 2018. године, да доставе доказе ради утврђивања испуњености услова за наставак коришћења права по новом Закону о финансијској подршци породици са децом.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије