• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: среда, 12. децембар 2018. год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Најаве догађаја

naslovna-PazovizijaОбавештавају се грађани Општине Стара Пазова да ће се 26. априла 2018. године у Позоришној сали одржати музички фестивал такмичарског карактера "Пазовизија 2018".

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћајуИзвесан број компанија, које послују на територији Општине Стара Пазова велику пажњу обраћају на област друштвене одговорности када су у питању њихови запослени, клијенти, купци,производни процеси, утицај на животну средину итд.

kvizomaniОве године светско квиз првенство одржава се у Старој Пазови. Првенство окупља око 60 такмичара, који ће на вишечасовно надметање допутовати у Стару Пазову у суботу, 7. јуна. Ово је 12. по реду Шампионат, а Република Србија је прошле године екипно била шестопласирана међу 40 држава учесница, што је један од најбољих успеха до сада.

Први пазовачки Донаторски скуп за настрадале суграђане из поплављених подручја„Удружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова“ покренуло је иницијативу за један снажан и обухватан пројекат, који је намењен санацији последица катастрофалних поплава, кроз рестаурацију, обнову и изградњу стамбених објеката широм Србије.

КОНКУРС КОМПАНИЈЕ IGB AUTOMOTIVEОпштина Стара Пазова, као партнер организатор, позива све заинтересоване грађане да се пријаве на конкурс компаније IGB Automotive из Инђије. Овај једнодневни догађај, односно конкурс под називом: „Дани каријере“, ће се одржати у суботу, 17. маја у свечаној сали Општине Стара Пазова (Светосавска 11) од 10:00 до 13:00 часова. Присутни представници компаније IGB Automotive ће сваког грађанина, који буде попунио формулар са својим личним подацима и радном искуству, детаљније информисати о компанији, њеном пословању и тренутним потребама за нове вредне, радне људе, који су спремни да стичу нова искуства, да уче и постану део њиховог тима који броји више од 1000 запослених.

У Голубинце стигла Ликовна колонија Водица 2013Свечаношћу која данас почиње у 19:00 часова у Ловачком дому у Голубинцима отвара се овогодишња, 14. по реду, ликовна колонија "Водица 2013". Након кратког отварања и представљања планираних активности колоније сви посетиоци и пристигли учесници уживаће у свечаном програму.

Четврти по реду Мото-скуп Војка 2013Чланови Мото клуба „Фантоми“ позивају све грађане и пасиониране љубитеље двоточкаша на Мото-скуп „Војка 2013“ који ће се одржати 08. септембра 2013. године. Мото-скуп почиње у 15 часова доласком гостију - бајкера и музиком са разгласа. Затим је предвиђен дефиле улицама Војке у 17 часова и одмах након вожње ручак у просторијама Дома културе. Програм ће се наставити наступима мизучара и рок бендова из Војке.

Међународни дан заштите озонског омотачаУ оквиру пројекта „Шарено лето, шарена јесен 2013“, које финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, Канцеларија за младе општине Стара Пазова, Канцеларија за младе Сремски Карловци и УГ „ХММ..“ у понедељак, 16. септембра у Старој Пазови, уз подршку Центра за културу Стара Пазова, обележиће се Међународни дан заштите озонског омотача.

У суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се  30. јубиларни сусрет омладине Словачке евангелистичке црквеУ суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се велика свечаност Словачке евангелистичке цркве - 30. јубиларни сусрет Евангеличке омладине. Догађај ће окупити око 500 омладинаца, свештенике Словачке евангелистичке цркве, господина епископа Самуела Врбовског и госта свештеника из партнерске црквене општине Пухов Ондреја Ришиана.

Divadelny Vavrín – Позоришни ловор: 44. смотра словачког аматерског позоришног стваралаштваОтварањем изложбе 110 година позоришта у Старој Пазови, у петак. 4. октобра у овом граду почео је Позоришни ловор – 44. смотра словачког аматерског позоришног стваралаштва. Програм свечаног отварања смотре, почео је документарним филмом о позоришном животу војвођанских Словака у режији Мирослава Бенке и песмом „Куплет“, која је на неки начин химна пазовачих позоришних стваралаца у извођењу школског хора.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије