• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 01.09.2016. године у Старој Пазови је одржана 16. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Претходно је одржана и 16. Седница Колегијума Савета дана 29.08.2016. године. Том приликом су представници социјалних партнера разматрали и делегирали одређена питања за 16. седницу СЕС-а, и предложили време одржавања и Дневни ред седнице.

На 16.седници Савет је разматрао и усвојио Записник са претходне 15. Седнице Савета.

Разматран је Предлог Финансијског Плана за редовно функционисање Социјално-економског Савета општине Стара Пазова за 2017. годину.

Приликом доношења Предлога Плана поступало се у складу са Упутством за израду који је СЕС-у достављеном од стране Општинске управе општине Стара Пазова - Оделења за финансије, и квотом која је планирана за рад СЕС-а у 2017. години, без повећања, у висини идентичној средствима за рад СЕС-а у 2016. години.

Предлог Финасијског Плана за рад и функционисање СЕС-а у 2017. консензусом чланова СЕС-а је прихваћен и упућује се Одељењу за финансије општине Стара Пазова.

Разматрана је Информација о објављеној публикацији у Пазовачком огледалу на тему: „Сива економија и рад на црно“ која је објављена у јулу месецу 2016. године, којом приликом је своје виђење ове друштвено штетне појаве појаве публиковала Унија послодаваца Војводине и СЕС општине.

На седници СЕС - а је договорено да се одржи Јавна трибина „Сива економија и рад на црно - годишњица примене новог Закона“ у организацији СЕС-а општине Стара Пазова.

Планирана Трибина ће се одржати у склопу 10. Регионалног сајма привреде, дана 22. септембра 2016. године са почетком у 14:00 на Комлексу Базена у Новој Пазови.

За предаваче на Трибини планирани су представници: Министарства трговине РС, Министарства рада РС, Социјално - економског Савета РС, Уније послодаваца Војводине и Савеза самосталних синдиката Војводине.

Утврђени су задаци које је потребно спровести у циљу успешне реализације планиране Јавне трибине.

Седница је завршена у 16:35 часова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Раде Ерцег с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије