• Prečítané: 673x

Обавештење избеглим лицима о предстојећем јавном позиву за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, у оквиру Регионалног стамбеног програма

grb thumbНа основу члана 11. став 3. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, решење број 205-67/2023-II од 3.10.2023. године, а у вези са Уговором о начину спровођења стамбене изградње у оквиру Регионалног стамбеног програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 4 закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције, „ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о. и општине Стара Пазова, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 4 стамбене јединице са могућношћу куповине ставља на увид обавештење.

Обавештавају се избегла лица да ће јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 4 – стамбене јединице (у даљем тексту: Јавни позив), бити објављен 30. октобра 2023. године на огласним таблама општине Стара Пазова, месних канцеларија и месних заједница општине Стара Пазова и на интернет презентацији општине Стара Пазова и Комесаријата за избеглице и миграције.

Преузмите документ:

Обавештење