• Prečítané: 2629x

Акција "Јави се кад стигнеш кући"

naslovna akcija se kad stignes kuciДани пива који су одржани 14.и 15. августа у Новој Пазови били су идеална прилика да се наши суграђани подсете на значај безбедности саобрацаја, и колико је важна пре свега лична одговорност сваког појединца,нарочито у смислу некоришћења мобилног телефона у току вожње, и нарочито свести да , уколико сте возач, никако не конзумирате алкохол.

С тим у вези Савет за безбедност саобраћаја је имао свој штанд на поменутој манифестацији и промовисао кампању под слоганом "Јави се кад стигнеш кући".

Чланови Савета делили су присутнима промо материјал, са поменутим слоганом, и то држаче за аутомобиле за мобилне телефоне, ретрорефлектујуће ранце и наруквице, као и други одговарајући материјал, док су најмлађима дељене књиге Пажљивкова правила у саобраћају.

Посебну захвалност дугујемо и професору Божићу из средње техничке школе у Старој Пазови који се одазвао позиву, и упознао нас све са "пијаним наочарима" које када се ставе приказују различите нивое алкохолисаности и на неки начин опомињу колико су нам сва чула ослабљена приликом конзумације алкохола.

Ово је само једна у низу акција које Савет организује, све у циљу превенције и смањења саобраћајних прекршаја, и заштите најугроженијих категорија учесника у саобраћају.

Фотографије: