• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

 Улепшајмо Пазову - Пазова за младе„Пазова за младе“ назив је пројекта којим Општинска управа у сарадњи са Дирекцијом за изградњу и Канцеларијом за младе има за циљ сређивање и улепшавање јавног простора свих места старопазовачке општине, како би млади могли што креативније да проводе своје слободно време.

Са улепшавањем почиње се из Старе Пазове. Због велике иницијативе и захтева који су од стране младих стизали на адресу Општинске управе и Канцеларије за младе, сређена је предња страна Прекршајног суда.

Урађен је мурал урбаног карактера, изграђена је жардињера од 14м и постављене су клупе дужином од 16м. На пролеће је планирано да се испред прекршајног суда на паркинг простору до улице, постави модеран канцеларијски контејнер који ће се претворити у стрип читаоницу, где ће љубитељи стрипа добити свој простор за уживање у старим и новим издањима стриповима.

У склопу изградње нове улице која излази на улицу Ћирила и Методија, обезбедиће се простор за изградњу СКЕЈТ Парка димензије 20м x 30м. Скејт Парк ће бити опремљен најновијим челичним конструкцијама у склопу кога ће се поставити конструкције и за ПАРКУР. Изградња Скејт Парка планирана је за јун 2015. год.

У центру места поставиће се нова модерна фонтана и нови јавни сат. Трг др Зорана Ђинђића добиће шаховске боје, и управо је у току цртање мурала на тему шаха. Велика захвалност дугује се свим људима који су се добровољно укључили у овај пројекат и који ће са својим креативним идејама улепшавати сва места наше општине. Врачар боје из Нове Пазове донирали су фасадне боје за исцртавање свих мурала, а исте је осликао један од најбољих графит уметника на Балкану Вања Викало. У пројекат је укључен ЈП "Урбанизам" и ЈКП "Чистоћа". Ово је само део идеја младих које се сада реализују а ви своје идеје можете предложити у Канцеларији за младе.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter