• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Ulepšajmo Pazovu - Pazova za mlade„Pazova za mlade“ naziv je projekta kojim Opštinska uprava u saradnji sa Direkcijom za izgradnju i Kancelarijom za mlade ima za cilj sređivanje i ulepšavanje javnog prostora svih mesta staropazovačke opštine, kako bi mladi mogli što kreativnije da provode svoje slobodno vreme.

Sa ulepšavanjem počinje se iz Stare Pazove. Zbog velike inicijative i zahteva koji su od strane mladih stizali na adresu Opštinske uprave i Kancelarije za mlade, sređena je prednja strana Prekršajnog suda.

Urađen je mural urbanog karaktera, izgrađena je žardinjera od 14m i postavljene su klupe dužinom od 16m. Na proleće je planirano da se ispred prekršajnog suda na parking prostoru do ulice, postavi moderan kancelarijski kontejner koji će se pretvoriti u strip čitaonicu, gde će ljubitelji stripa dobiti svoj prostor za uživanje u starim i novim izdanjima stripovima.

U sklopu izgradnje nove ulice koja izlazi na ulicu Ćirila i Metodija, obezbediće se prostor za izgradnju SKEJT Parka dimenzije 20m x 30m. Skejt Park će biti opremljen najnovijim čeličnim konstrukcijama u sklopu koga će se postaviti konstrukcije i za PARKUR. Izgradnja Skejt Parka planirana je za jun 2015. god.

U centru mesta postaviće se nova moderna fontana i novi javni sat. Trg dr Zorana Đinđića dobiće šahovske boje, i upravo je u toku crtanje murala na temu šaha. Velika zahvalnost duguje se svim ljudima koji su se dobrovoljno uključili u ovaj projekat i koji će sa svojim kreativnim idejama ulepšavati sva mesta naše opštine. Vračar boje iz Nove Pazove donirali su fasadne boje za iscrtavanje svih murala, a iste je oslikao jedan od najboljih grafit umetnika na Balkanu Vanja Vikalo. U projekat je uključen JP "Urbanizam" i JKP "Čistoća". Ovo je samo deo ideja mladih koje se sada realizuju a vi svoje ideje možete predložiti u Kancelariji za mlade.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije