• Prečítané: 7072x

Саопштење за јавност поводом одржане 38. седнице Социјално економског савета општине Стара Пазова

grb thumbУ Старој Пазови је дана 15. јануара 2020. године одржана 38. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је усвојен Финансијски План за рад СЕС-а за 2020. годину, а намена средстава су усклађена са одобреном апропирацијом у усвојеном буџету општине Стара Пазова за 2020. годину.

Савет је у складу са Законом о социјално-економском Савету и Правилником о раду, донео Одлуку о разрешењу старог и именовању новог руководства Савета. На основу предлога социјалног партнера Општинског већа општине Стара Пазова, за председавајућу СЕС-а за 2020. годину једногласно је изабрана Сузана Илић,чланица Савета испред социјалног партнера локалне управе општине Стара Пазова, а за заменика председавајуће у 2020. години, једногласно је изабран Владимир Ћулаја, члан Савета испред социјалног партнера Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове.

Савет је донео Одлуку о закључивању Уговора о пружању књиговодствених услуга за потребе СЕС-а у 2020. години и Одлуку о именовању лица овлашћених за потписивање финансијске и друге документације Савета.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Сузана Илић с.р.