• Prečítané: 12847x

Саопштење за јавност поводом одржане 29. седнице Социјално економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је дана 28. Фебруара 2019. године одржана 29. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Седница је одржана у великој сали Беле зграде са почетком у 12,00 часова, када је одржана и седница Привредног савета општине Стара Пазова.

На седници је извршена презентација и промоција Јавних позива и активних мера политике запошљавања садржаних у Националном Акционом плану запошљавања за 2019. годину, коју су презентовали представници Националне службе за запошљавање и Покрајинске службе за запошљавање АП Војводине.

Испред општине Стара Пазова и Локалног савета за запошљавање општине Стара Пазова извршена је презентација и промоција програма и мера активне политике запошљавања саджаних у Локалном акционом плану запошљавања општине Стара Пазова за 2019. годину.

Будући да је у раду СЕС-а општине Стара Пазова за 2019. годину планирано разматрање питања запошљавања на локалном нивоу, то су овом приликом чланови СЕС-а имали могућност да учествују и буду информисани о стању незапослености на локалном тржишту рада и мерама које су предвиђене и реализују се у циљу смањења незапослености и повећања запослености предвиђеним мерама активне политике запошљавања на републичком и локалном нивоу.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Раде Ерцег с.р.