• Prečítané: 12872x

Саопштење за јавност са одржаног сајма привреде у Модричи - Република Српска

soc-ekon-savetБрој: Сл/2017.
Дана, 12.09.2017. године.

На позив Агенције за привредни развој града Модриче – Република Српска, представници социјалних партнера у Социјално економском савету општине Стара Пазова посетили су Сајам привреде који је одржан 08. и 09. септембра.

У делегацији су по Одлуци Савета били: Јово Бијелић и Владимир Ћулаја испред Уније послодаваца Старе Пазове, Драгана Стојковић-Барјактаревић испред Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, Нада Стојанац испред локалне управе општине Стара Пазова и Миленко Вучиновић секретар Социјално економског савета општине Стара Пазова.

Сарадња на привредном нивоу и учешће на привредним манифестацијама између града Модрича и општине Стара Пазова траје осам година и ове године се очекује учешће представника Регионалне Агенције за привредни развој Модриче, који ће представити привреду своје општине на предстојећем Регионалном сајму привреде у Новој Пазови.

Таква сарадња на нивоу општина и удружења предузетника и привредника постоји и са градовима Добој и Бањалука из Републике Српске , као и Параћина и Ћуприје из Републике Србије.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.