• Prečítané: 11648x

Саопштење за јавност поводом одржане 18. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 27. априла 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:30 часова, одржана 18. Седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 17. Седнице СЕС-а.

Разматран је предлог Акционог плана рада Радне групе СЕС-а за 2017. годину. Нацрт Плана рада је сачинила Радна група за борбу против сиве економије и рада на црно, а исти је разматрао и позитивно мишљење дао Колегијум Савета на 18.седници Колегијума СЕС-а,одржаној дана 17.априла 2017. године.

Након расправе Социјално-економски Савет општине Стара Пазова усвојио је Акциони план рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину.

Прихваћен је предлог Уговора о вођењу књиговодства за потребе Социјално-економског Савета за 2017. годину са књиговодственом агенцијом "Информациони биро" из Старе Пазове, под истим условима као и за претходну годину.

На дневном реду седнице планирано је било и разматрање Иницијативе већа Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова за формирање Фонда солидарности за превенцију радне инвалидности и рекреативни одмор радника у општини Стара Пазова.

Ова тема је од стране предлагача повучена и није разматрана. Предлагачу је потребно додатно време за прикупњаље одређених података за израду материјала о овом питању. Ова тема ће бити разматрана на седници СЕС-а након достављања радног материјала за чланове Савета, од стране ССС општине Стара Пазова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Марина Љубинковић с.р.