• Prečítané: 10980x

Саопштење за јавност поводом одржане 9. седнице радне групе Социјално-економског савета за борбу против сиве економије и рада на црно

soc-ekon-savetДана 01.03.2017. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 9. седница Радне групе Социјално економског Савета општине Стара Пазова за борбу против сиве економије и рада на црно.

Након усвајања Записника са 8. седнице Радне групе, усвојен је Извештај о раду и утрошку средстава за рад у протеклој 2016. години.

На седници је усвојен предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину.

У циљу едукације грађана и привреде, о значају сузбијања сиве економије и мотивацији за поштовање прописа, планирају се наступи у локалним медијима у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој.

Планира се и одржавање Јавне трибине на тему : "Сива економија и рад на црно" ради подизања свести грађана о штетним последицама сиве економије и потреби њиховог укључивања у свеукупну борбу на њеном сузбијању.

Предлог акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину, разматрати ће Социјално-економски Савет општине Стара Пазова на наредној седници Савета.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ РАДНЕ ГРУПЕ
Бошко Совиљ с.р