• Prečítané: 9928x

Саопштење за јавност поводом одржане трибине "Сива економија и рад на црно-годишњица примене Закона о инспекцијском надзору" у оквиру 10. Регионалног сајма привреде

soc-ekon-savetДана 22.09.2016. године са почетком у 14:00 часова на Комплексима базена у Новој Пазови у оквиру 10. Регионалног сајма привреде одржана је трибина под називом "Сива економија и рад на црно-годишњица примене Закона о инспекцијском надзору" у организацији Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Учесници трибине расправљали су о појави сиве економије и рада на црно у нашем друштву и негативним последицама таквих појава на запослене, послодавце и државу.

Акценат је стављен на активности државних органа и инспекцијских служби у смислу пуне примене новог Закона о инспекцијском надзору и оствареним резултатима.

Веома запажене презентације о овим појавама у друштву представили су гости - учесници трибине испред НАЛЕД-а, Уније послодаваца Војводине, Савеза самосталних синдиката Војводине, Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Социјално-економског савета Републике Србије.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Раде Ерцег с.р.