• Prečítané: 9014x

Саопштење за јавност поводом одржане 14. седнице Колегијума Социјално-економског Савета

soc-ekon-savetДана 11.01.2016. године у Старој Пазови је одржана 14. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 13. седнице Колегијума.
Разматран је и Предлог Записника са 13. седнице Социјално-економског Савета, и упућен на разматрање и усвајање на наредној седници СЕС-а.

Колегијум је разматрао питања која ће бити на дневном реду 14. седнице Савета, као и дописа који је Савету упутило Општинско веће Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, који се односи на примену Закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, за Предшколску установу „Полетарац”.

Колегијум је једногласно подржао Иницијативу већа Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова и упутио је за расправу и одлучивање на седници Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Разматран је предлог Уговора о пружању књиговодствених услуга СЕС-у за 2016. годину и дато позитивно мишљење. Предлог Уговора се упућује за расправу и одлучивање на наредној седниоци Савета.

Усаглашен је термин одржавања наредне седнице Социјално-економског Савета. Седница ће се одржати дана 29. јануара 2016. године са почетком у 16:00 часова. На седници ће бити донета Одлука о разрешењу председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за протекли мандатни период у 2015. години, и Одлука о именовању председавјућег и заменика председавајућег Социјално-економског Савета општине Стара Пазова за 2016. годину.

Секретар савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући савета:
Јово Бијелић с.р.