• Prečítané: 8820x

Oдржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

Oдржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДана 14. новембра 2014. године у Старој Пазови је одржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, са почетком у 10,00 часова.

На седници је усвојен Записник са 7. седнице Савета од 20.октобра 2014. године и материјал под називом "Кључна питања функционисања локалног СЕС-а" достављен од стране твиниг тима у пројекту "Унапређење социјалног дијалога".

Разматран је и усвојен Ребаланс Финансијског плана Социјално-економског Савета за 2014. годину, који је у складу са Ребалансом буџета општине Стара Пазова. Претходно је Предлог Ребаланса размотрио Колегијум Савета на седници одржаној дана 13. новембра 2014. године.

На предлог Колегијума СЕС-а, разматран је и усвојен Предлог Финансијског Плана за рад Савета у 2015. години. Предлог је упућен Оделењу за финансије Општинске управе општине Стара Пазова, у циљу израде Нацрта Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2015. Годину.

Донета је у Одлука о издавању публикације о резултатима рада Радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно, у 2014. години. Ову активност ће реализовати Радна група у децембру 2014. године , а према усвојеном Акционом Плану рада за 2014. годину.

Савет је разматрао и Информацију која му је упућена од стране Фондације "Пазова за најугроженије". Фондација се захвалила члановима Савета који су били укључени у пројект прикупљања помоћи и солидарности са људима који су погођени катастрофалним последицама поплава у Републици Србији.

СЕКРЕТАР САВЕТА: Миленко Вучиновић с.р.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА: Марина Љубинковић с.р.