• Prečítané: 8309x

Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао четири конкурса

Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао четири конкурсаПокрајински фонд за развој пољопривреде расписао је четири конкурса за остваривање права за коришћење кредитних линија под повољним условима. Тако до 15. марта 2014.г. заинтересовани пољопривредници могу да конкуришу за доделу кредита за подизање вишегодишњих засада винове лозе, набавку лозних калемова, стубова, жице и опреме у виноградарству. Овај фонд објавио је и конкурс за доделу кредита намењених за набавку нове пољопривредне механизације (погонске и прикључне).

Конкурс за доделу кредита намењених за куповину система и опреме за наводњавање такође у Фонду за развој пољопривреде важи за пољопривредна газдинства – физичка и правна лицима са подручја АП Војводине, уписаним у Регистар пољопривредних газдинстава. Такође, објављен је конкурс за доделу кредита намењених за куповину нових пчелињих ројева, кошница и опреме за пчеларство.

Пријаве и информације о потребној документацији за све наведене конкурсе могу се преузети у Покрајинском фонду за развој пољопривреде у Новом Саду, на адреси Булевар Михајла Пупина 6, као и у локалним општинским канцеларијама Фонда, те на сајту: www.fondpolj.vojvodina.gov.rs, а за све додатне информације отворен је телефон 021 / 557 - 451.