• Prečítané: 11352x

Одржана 1. Конститутивна седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно

Дана 18. децембра 2013 године, у Старој Пазови је одржана 1. Конститутивна седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова.

За председника Радне групе изабран је Бошко Совиљ, члан Радне групе испред Општег удружења предузетника општине Стара Пазова, а за заменика председника Светлана Кесер, члан Радне групе испред Савеза самосталног синдиката општине Стара Пазова.

Разматран је Оквирни План рада за 2014. Годину, који је усвојио СЕС општине и предложен Акциони План рада Радне групе, који ће разматрати и усвајати Социјално-економски Савет општине на наредној седници.

У Акционом Плану рада Радне групе планиране су активности које ће бити реализиране Анкетирањем радно активног становништва (запослених и незапослених) на тему распрострањености и схватања сиве економије на територији општине, одговарајућом медијском подршком овом пројекту , одржавањем семинара, трибина и кампања, указивањем на дугорочну штетност појаве сиве економије у друштву и локалној заједници.

Предвиђени су рокови и време за спровођење Акционог Плана рада, извршиоци по свакој од планираних мера и одговарајући Индикатори.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА
Раде Ерцег