• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Новогодишње радости и за децу из старопазовачких хранитељских породицаJуче је сто двадесет малишана из хранитељских породица и домова из старопазовачке Општине имало прилику да се дружи са Деда Мразом и његовом дружином. Овај прави новогодишњи спектакл, уз програм који је приредио Центар за културу Стара Пазова, одржан је у Клубу за инвалидна лица, а представа и сусрет са ишчекиваним посетиоцем, који је стигао право из далеке земље Лапоније, се завршио најлепшим изненађењем за децу – поклонима и пакетићима које им је поделио управо Деда Мраз.

На самом почетку деци се обратио директор Центра за социјални рад Милан Суботић и пожелео им срећну Нову годину и предстојеће празнике. Догађају су присутвовали хранитељи, запослени у Центру за социјални рад и представници Општине Стара Пазова.

На самом завршетку ове 2013. године, по већ устаљеној пракси подршке коју Општинска управа и председник Општине пружају Удружењу хранитеља „Широко срце“, и у овом месецу су издвојена средства за набавку рођенданских поклона за децу штићенике, који су рођени у децембру. Оваквом акцијом Општина током целе године помаже да се, поред труда, који улажу чланови „Широког срца“, деци из старопазовачких хранитељских породица уприличе лепи тренуци радости уз рођенданска изненађења, која доприносе њиховом срећном и безбрижном одрастању.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter