• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Инфраструктурни радови у Подунављу при крајуРеконструкција амбуланте, апотеке, гинекологије и педијатрије у Старим Бановцима, чија је инвестиција 10 милиона динара, и комплетно уређење и адаптирање амбуланте у Белегишу, само су једни од највећих инфраструктурних радова у Подунављу у протеклих двадесет година.

Први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, и директор Дирекције за изградњу Недељко Ковачевић, обишли су радове који ће бити завршени у планираном року, и самим тим потврдити обећања која су локална власт дала у протеклом периоду.

Радови на централном спусту ка Дунаву где је у плану и изградња пешачко - бициклистичке стазе ка обали Дунава учиниће Белегиш још примамљивијим за туристе. Иза школе Вера Мишчевић обновљен је спортски терен и постављена тартан подлога, набављени су нови кошеви а у плану је и постављање трибина. На платоу испред ловачког друштва “Фазан” такође у Белегишу постављене су нове бехатон плоче. Дугогодишњи проблем Белегишана је и капела, мештани ове МЗ у наредном периоду у склопу гробља имаће и капелу, као и прилазни пут а у плану су и радови на паркиралишту.

Поред Белегиша и у Сурдуку су завршени радови на изградњи капеле, а на истој локацији биће урађен и паркинг простор. Изградњом једне капеле у Крњешевцима све МЗ у општини Стара Пазова имаће решен проблем капела. Недељко Ковацевић директор Дирекције за изградњу истакао је да ови радови доказују да је примарни циљ брига о грађанима тј, улагање у објекте од општег значаја, као што су вртићи, домови здравља, спортски објекти, школе, уређење гробља и изградња капела.

У току следеће недеље, председник општине ће обићи радове и у осталим местима старопазовачке општине.

Фотографије радова можете погледати у галерији фотографија.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter