• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

djacigeneracije118 најбољих ученика старопазовачке општине награђени су од стране локалне самоуправе, на свечаном пријему који је Ђорђе Радиновић, председник општине организовао управо у њихову част. Ђаци генерације, носиоци Вукове дипломе, ученици који су освојили једно од три места на неком од републичких такмичења, за школску 2011/2012 годину, награђени су новчаним износом од 10, 15, 20 и 30 хиљада динара.

Сваки ученик је такође на поклон добио и једну од богато илустрованих енциклопедија као што су “Културна баштина Србије”, “Европска Србија и свет”, и “Жене српских владара”.

“Ви сте понос наше општине, од срца вам честитам на успеху, честитам вашим родитељима, наставницима и директорима школа. Најмање што можете да учините је да и даље учите, и нижете своје успехе. Ваш успех је успех и локалне самоуправе” – поручио је ђацима председник општине.

Церемонији су присуствовали представници локалне самоуправе, директори средњих и основних школа старопазовачке општине, наставници и професори као и родитељи награђених ученика.

По речима председника Радиновића, локална самоуправа наставља да пружа подршку младима, и убудуће ће награђивати најбоље ученике из свих школа старопазовачке општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter