• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Поштовање уметности и препознавање њеног значаја за целокупно друштво чини отварање издвојеног одељења Основне музичке школе “Теодор – Тоша Андерејевић“ из Руме, још јачим. 

Часови клавира, хармонике и флауте одржаваће се у Основној школи “Бошко Палковљевић Пинки“ у Старој Пазови. Пријемни испит за све заинтересоване, узраста од 7 до 9 година, одржаће се у уторак, 4. септембра, од 09:00 до 14:00 часова у просторијама школе. Истог дана, у истом термину, биће одржана и аудиција за соло певање. Кандидати би требало да буду узраста од петнаест година и старији. Заинтересовани кандидати на пријемни треба да дођу у пратњи родитеља. 

“Овај пројекат и њему слични најбоља су подршка музичким талентима у старопазовачкој општини. Улагање у музичке таленте приоритети су модерног друштва и уверен сам да смо отварањем  овог музичког одељења створили могућности да садашњи и будући музички ствараоци старопазовачке општине шире културну баштину што даље” – истакао је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

 ПРЕУЗМИТЕ ОБАВЕШТЕЊЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter