• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Пазовачко културно лето 2012. годинеНађа и Гале, фронтмени група „Смак“ и „Кербер“ забављали су више од седам хиљада људи на тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови, и својим концертом затворили музички програм овогодишњег Културног лета.

Преко три сата музичког програма одушевило је грађане старопазовачке општине, као и многобројне љубитеље грапа Смак и Кербер који су дошли из Београда, Новог Сада, Крушевца, Ниша, и Приједора.

Поред бројних изложби, позоришних представа и фудбалских утакмица које су одржане поводом Културног лета, ову традиционалну манифестацију упечатљиво су обележиле песме  „Скелеџијо“, „Биће боље ако будеш ту“,  „Теци теци Дунаве „ „Ко те има, тај те нема“ и многи други хитови новосадске групе Гарави сокак, која је својим концертом и отворила Културно лето.  Кроз седам дана ове манифестације продефиловали су и Градски тамбурашки оркестар, локални рок бендови, фолклораши, полазници Зумба фитнеса, и Бис барони који су хитовима из седамдесетих година, забављали старије генерације.

Специјални гости старопазоваке општине и Културног лета  били су и фолклорни ансамбл Младост из Банске Бистрице,и Позоришни ансамбл из Њитре (Република Словачка), који ће свој наступ одржати у среду 29. августа, у Позоришној сали у Старој Пазови.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter