• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

BecНа позив Милована Божиновића, нашег амбасадора у Аустрији, први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, посетио је Беч, где је представио нашу општину и разговарао о будућим инвестицијама које Аустрија и Немачка планирају у нашој држави, а које ће се директно усмерити ка Старој Пазови.
Само сазнање да старопазовачка општина има изванредан географски положај и да је пресецају све важне саобраћајнице, аутопут (Е 70) - Коридор 10, аутопут (Е75), магистрани пут М-22/1, и регионални путеви Р-106, Р-121, било је и више него довољно да се велики број привредника заинтересује за нашу општину.
У септембру о.г. преко двадесет инвеститора из Немачке и Аустрије посетиће Стару Пазову, како би се боље упознали са капацитетима које она поседује и уверили у њен одличан географски положај. Један од инвеститора је и аустријска компанија "Ајмакс", која се бави изградњом пословног простора, бизнис паркова и логистичких центара, којој је веома стало да инвестира у Стару Пазову, јер планира снажан улазак на источноевропско тржиште, инвестирајући у Пољској, Словачкој, Румунији, Украјини и друге земље региона.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter