• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Годишњи сусрет лидера и партнера, под називом “NALED ПЕРСПЕКТИВА 2012/13“, одржан је у хотелу Парк у Руми, уз присуство бројиних чланова Националне Алијансе за локални економски развој (NALED) како би се утврдило који су нови стратешки приоритети Алијансе али и да се сумирају сви подухвати из претходног периода.

Једна од важнијих тема сусрета биле су регулаторне реформе које пропагира NALED и сам степен развијености прописа, нагласио је овом приликом заменик председника NALED-а Топлица Спасојевић. О цертификацији повољног пословног окружења у земљи и региону на годишњем сусрету, као члан NALED-а, искуства Општине Стара Пазова, пренео је управо Горан Јовић први човек старопазовачке општине, који је овом приликом истакао да ће старопазовачка општина и даље наставити тренд јачања свог капацитета и привлачења домаћих и страних инвестиција.

Стара Пазова је општина која има чиме да привуче инвеституре, како стране тако и домаће. У бизнису је најважнија искреност. Инвеститора не смете да лажете, морате да му представите тачно оно чиме располажете.”- истакао је Горан Јовић председник старопазовачке општине и додао да цертификација општина са добром пословном климом уз помоћ NALED-а, осим у Србији, проширује се и у земље региона.

Укључивање чланства у активности NALED-а кроз Савете, Привлачење нових чланова и бенефити за постојеће, Кампања на Аеродрому, Цертификација повољног пословног окружења у земљи и региону, само су неке од тема које су покренуте на годишњем сусрету лидера и партнера. На тему, Унапређивање регулаторног оквира за пословање, говорили су још и председник УО NALED-а Владимир Чупић који је представио кампању са РТС-ом / Визија 2016, и члан УО NALED-а Владан Атанасијевић, који је говорио о пореским реформама и калкулатору. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter