• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Први човек старопазовачке општине Горан Јовић на велику радост запослених из ШОСО” Антон Скала”, посетио је малишане ове школе и лично им поделио пропуснице за овогодишње купање на базенском комплексу између Старе и Нове Пазове. Сто петнаест малишана из ШОСО „Антон Скала“ моћи ће потпуно бесплатно да се купа овог лета на новим базенима.

Директорка школе Тања Тодоровић је истакла задовољство и подсетила да локална самоуправа а првенствено председник општине Горан Јовић, заиста пружа велику подршку овој школи. “Општинска управа заиста никад не издваја децу из школе Антон Скала. Ми као школа, и колектив заиста имамо велику подршку и помоћ од председника општине.” – рекла је Тања Тодоровић.

“Увек се радујем кад посетим ученике школе Антон Скала, и на моје велико задовољство и њихову радост, поделио сам им пропуснице за овогодишњу купалишну сезону на базенском комплексу. Новоизграђени базени су направљени искључиво због грађана старопазовачке општине а првенствено због деце, која нису била у могућности да лето проводе купајући се на мору.” – истакао је Горан Јовић, први човек старопазовачке општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter