• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

С временом, крађе на пољима постале су учестале, са економском кризом, оне су се само повећавале, и због те ситуације локална самоуправа је реаговала и правно регулисала и основала Пољочуварску службу. Сва поља која се налазе на територији општине Стара Пазова, биће чувана од стране баш оних који добро познају целокупну територију општине Стара Пазова и којима је заиста посао да се брину о њој, а то су управо чланови Ловачког удружења.

Да би наши грађани били сигурнији, јер све што се ради у општини Стара Пазова, ради се само због добробити грађана, у просторијама локалне самоуправе данас је потписан споразум о сарадњи и оснивању пољочуварске службе, између Општине Стара Пазова и Ловачког удружења Стара Пазова. Локална самоуправа ће сваког месеца уплаћивати 180.000 динара, на рачун ловачког удружења, и тиме помоћи рад свих ловачких удржења са територије старопазовачке општине.

У протекле три године ми смо се заиста трудили да остваримо добру сараднју са Ловачким удружењем, када су у питању потребе које само Удружење има, и са друге стране када су у питању потребе од стране општине Стара Пазова и самих грађана. Наша идеја није да се људи кажњавају и да им се угрожава егзистенција, него првенствено да делујемо превентивно, да се зна да постоји пољочуварска служба и да се не дешавају крађе и пољске штете.  Ангажовање ловаца је прави потез, и знам да ће они овај посао урадити баш како треба, и не може ме нико убедити да ово није најбољи потез да се сачувају поља, а самим тим да и грађани буду мирнији.“- нагласио је Горан Јовић, први човек старопазовачке општине.

 „У име Удружења ловаца, Живан Добрички председник Ловачког удружења Стара Пазова, захвалио се локалној самоуправи и председнику општине Горану Јовићу,  што им је указао поверење, и поверио овако један озбиљан и одговоран посао.- „Веома сам срећан што тренутна власт заиста има слуха за нас, и што је препознала да смо потребни за чување поља и добара, и само сазнање да ће од данас сва та поља и добари који захтевају заиста велики степен заштине бити чувана и контролисана, улива велику дозу сигурности.“

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter