• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Поред убрзаног развоја електронске трговине у свету, сведоци смо повезаног феномена који је назван Електронска управа Информационог друштва или еУправа. Општина Стара Пазова као део локалне самоуправе која је од увек била пионир у увођењу нових приступа и нових технологија на задовољство грађана, и у овој области постиже значајне резултате.

Стога, сви заинтересовани грађани могу да присуствују презентацији, и представљању функционисања еУправе, у среду, 11. априла са почетком у 12:00 часова, у Белој згради (велика сала) у Старој Пазови.

На презентацији ће бити обухваћени и представљени:

  • Електронски салтер (еШалтер) – Wеб сервиси

Софтверско решење Електронски шалтер (TSG DESKware) обезбеђује корисницима услуга Општине сигуран, једноставан и ефикасан начин да електронским путем поднесу захтев и изврше сву потребну коресподенцију са Институцијом, како би по завршетку процеса преузели решење по захтеву.

 

  • Софтверско решење за подршку рада писарнице (еПисарница)

Софтверско решење еПисарница омогућава потпуну аутоматизацију пословних процеса Општинске писарнице и ефикасну услугу Општинске управе.

 

  • Електронске матичне књиге (еМатичне књиге)

Електронске матичне књиге је софтверска апликација која је креирана у складу са захтевима Министарства за државну управу и локалну самоуправу, у циљу успостављања другог примерка матичних књига и вођења свих матичних података на једном месту у складу са Законом о матичним књигама и потребама матичних служби.

У локалном контексту поменуте иницијативе доприносе бржем економском и социјалном развоју Општине. Ефикасни сервиси доприносе привлачењу инвестиција и бржем привредном развоју.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter