• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Јавна расправа одржана у  Општинској управи, имала је за тему  представљање и разматрање акционог плана  управљања отпадом у радној зони Блок 25 и предузетничкој зони Берберница у општини Стара Пазова. Презентовани план  треба да допринесе успостављању интегрисаног система управљања отпадом, на начин да штеди природне ресурсе и да се максимално искориштава отпад.
Према закону, управљање отпадом је спровођење прописаних мера поступања са отпадом, у оквиру сакупљања, транспорта, поновног искоришћења и одлагање отпада укључујући и надзор над тим активностима и бригу о одлагалиштима после затварања.

На данашњој јавној расправи приказано је тренутно стање у области управљања отпадом и индентификовани су проблеми и предложена решења.
Управљање отпадом се врши на начин којим се обезбеђује најмањи ризик угрожавања здравља и живота људи и животне средине, контролом и мерама смањења загађења воде, ваздуха и земљишта.

Представници компанија Грундфос и Тим Систем, истакли су да је ово одлична идеја и да су спремни за сарадњу, јер је овај план заиста био потребан.


одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter