• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Асфалтирање Крајишке и Београдске улице У низу улица које се у складу с планом и програмом рада Дирекције за изградњу општине Стара Пазова асфалтирају у овој години су и улице Крајишка и Београдска у Новој Пазови. Крајем прошле недеље у дужини од по 300 метара урађен је завршни слој асфалта у овим улицама.

Директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова господин Јован Тишма нагласио је да ће се асфалтирање наставити даље поред Новог гробља и цркве и да ће повезати овај део града с Индустријском зоном. Извођење радова у поменутим улицама са господином Тишмом обишао је и председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић, који је том приликом истакао да је задовољан што се овде и у децембру ради, када се у другим општинама сумирају резултати урађеног.
"Ми још увек рачуне не можемо да сводимо јер ћемо до 31. децембра гледати шта може да се уради, а онда ћемо у јануару направити један резиме." наглашава председник Јовић и додаје да грађани Крајишке и Београдске улице имају разлога за задовољство јер су праве улице добили после толико времена. Бојана Лончар каже да је с овим асфалтирањем извршено и њено предизборно обећање из 2008. године, а Зоран Зубац, председник ИО Савета МЗ Нова Пазова захвалио се Дирекцији и Општини на испуњеном обећању и нагласио да ће се и убудеће трудити да све улице у Новој Пазови буду асфалтиране.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter