• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

ОТВОРЕН САЈАМ ПРИВРЕДЕ У Новој Пазови је отворен Сајам привреде – "Срем место вашег избора". Сајам, који од ове године има ранг регионалне сајамске приредбе, је окупио око осамдесет излагача из најразличитијих области производње и пословања. По речима председника старопазовачке општине Горана Јовића, већ од наредног пута очекује се, да ће ова изложба имати и међународни карактер. Чак и у ова кризна времена предузећа која у овој средини дуго послују, отварају нове погоне и запошљавају нове раднике, истакао је Јовић.


Сајам привреде организовали су Општина Стара Пазова и Привредна комора Срема уз подршку покрајинске Владе и Покрајинског секретаријата за рад, запошљавање и равноправност полова. У наредна два дана у просторијама ОШ Растко Немањић Свети Сава поред бројних излагача, организују се и различити пратећи програми. Улаз на сајам за посетиоце је бесплатан.

Покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин изјавио је како је Срем данас у привредној експанзији и како је понос свих оних који су дали допринос да је овакав какав је.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter