• Prečítané: 1056x

У четвртак и петак на базенима између Старе и Нове Пазове одржава се 15. Регионални сајам привреде

naslovna sajam 2022 vestУ четвртак и петак на базенима између Старе и Нове Пазове одржава се 15. Регионални сајам привреде.

Општина Стара Пазова и Регионална привредна комора Сремског округа организују 29. и 30. септембра 2022. године 15. Регионални сајам привреде у простору Комплекса спортско-рекреативних базена између Старе и Нове Пазове.

Најуспешнија предузећа и произвођачи из области прераде метала и пластике, хемијске индустрије, прераде дрвета, авио индустрије, ИТ опреме, грађевинарства, текстила и обуће, прехрамбене индустрије, механизације, пољопривреде, туризма, угоститељства и гастрономије окупиће се и ове године и заједничким снагама потврдити зашто Општина Стара Пазова има епитет атрактивне дестинације за инвеститоре и идеалног места за вођење бизниса.

Сајам се претходних година показао као изузетна прилика за бројне пословне контакте и унапређење привредне сарадње, али и као платформа за размену искустава и идеја, склапање нових послова, уговора и споразума, доприносећи тако економском развоју региона и могућностима за додатна улагања у привреду Срема и Србије у целини.

Програм:

У програмском делу овогодишњег сајма посебну пажњу привлачи стручно предавање “ПОВЕРЕЊЕ – НАЈТРАЖЕНИЈА ВРЕДНОСТ 21. ВЕКА” које ће одржати Биљана Пешић из “Алтерна Интернационал”, која иза себе има седам успешних генерација полазника који су новим сазнањима унапредили пословање, па се за њено предавање тражи “столица више”.

Сајам запошљавања:

Пратећа манифестација на којој ће компаније, предузећа и предузетници из региона понудити пословну прилику за стотине нових радних места.

Радно време:

Сајам траје два дана, 10 до 17 часова, а улаз је бесплатан. Свечано отварање предвиђено је за 11 часова у четвртак 29. септембра.

АТРАКЦИЈА:

Отворени аутобус компаније “БС Тоурс” и ове године ће крстарити кроз инвестиционе комплексе општине у оквиру промоције индустријске зоне.