Најаве догађаја

Најава такмичења "Пажљивкова смотра" у општини Стара Пазова

naslovna najava takmicenja pazljivkova smotra u opstini stara pazovaДесетог фебруара у свим основним школама и предшколским установама ђаци старопазовачке општине су учествовали на школском такмичењу, чиме је отпочела смотра. Такмичење је обухватило 597 ђака првог разреда, 643 ђака других разреда као и 635 предшколаца, од чега је већина ученика радила тестове.

Čítať ďalej...

Обележавање европске недеље мобилности и побољшање безбедности у саобраћају бициклиста

FxC67wVwbHvZtcvdhpOatX4NNw1ou1V7 1000У периоду од 16. до 22. септембра обележава се европска недеља мобилности под слоганом "Крећимо се одрживо. Останимо здрави." Идеја кампање је промовисање активних видова превоза као што су вожња бицикла и пешачење, а кулминација ће бити 22. септембра који се обележава као Дан без аутомобила.

Čítať ďalej...

Најава презентације – Портфолио јавне имовине и привлачење инвестиција у општину Стара Пазова у оквиру пројекта „Интегрисани приступ управљању јавном својином у општинама Стара Пазова и Рума” у оквиру грант шеме програма Еxchange 5

naslovna exchange5У четвртак 17. септембра у 11. часова одржаће се презентација Портфолија јавне имовине и привлачење инвестиција у општину Стара Пазова у оквиру пројекта „Интегрисани приступ управљању јавном својином у општинама Стара Пазова и Рума” у оквиру грант шеме програма Еxchange 5.

Čítať ďalej...

18. дечији музички фестивал "Мини тини фест"

naslovna trinaesti mini tini festТрадиционални дечији музичку фестивал ове године пуни 18. рођендан. Као и сваке године, основци са територије oпштине Стара Пазова, ће представити своје певачко умеће у две категорије: мини - од I до IV и тини - од V до VIII разреда.

Čítať ďalej...

Десети мото скуп у Војки

naslovna osvajaci vojkaПозивају се сви грађани општине Стара Пазова да својим присуством увеличају 10. мото скуп у Војки који ће се одржати у недељу, 01.09.2019. године. Након дефилеа наступа рок група Освајачи.

Čítať ďalej...

Почиње старопазовачко „Културно лето 2019“ – бесплатни концерти за све љубитеље музике

kulturno leto 2019 topalkoПоред богатог културно-уметничког програма и низа музичких концерата различитих жанрова за све суграђане, које локална самоуправа најављује поводом долазећег Дана Општине (од 31. јула до 2.августа) ускоро ће у више места старопазовачке Општине бити одржано неколико концерата народне музике.

Čítať ďalej...

НАЈАВА ДОГАЂАЈА: Музички фестивал такмичарског карактера "Пазовизија 2018" - 26. априла 2018. године у Старој Пазови (Позоришна сала)

naslovna-PazovizijaОбавештавају се грађани Општине Стара Пазова да ће се 26. априла 2018. године у Позоришној сали одржати музички фестивал такмичарског карактера "Пазовизија 2018".

Čítať ďalej...

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћају

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћајуИзвесан број компанија, које послују на територији Општине Стара Пазова велику пажњу обраћају на област друштвене одговорности када су у питању њихови запослени, клијенти, купци,производни процеси, утицај на животну средину итд.

Čítať ďalej...

Познати светски квизомани се такмиче на Шампионату у Старој Пазови

kvizomaniОве године светско квиз првенство одржава се у Старој Пазови. Првенство окупља око 60 такмичара, који ће на вишечасовно надметање допутовати у Стару Пазову у суботу, 7. јуна. Ово је 12. по реду Шампионат, а Република Србија је прошле године екипно била шестопласирана међу 40 држава учесница, што је један од најбољих успеха до сада.

Čítať ďalej...