Питања грађана и одговори председника

М.К., Стари Бановци

Поштовани председниче,
Вашим доласком на место председника сва насеља у Старој Пазови добила су више могућности да се реше кључни проблеми који муче грађане. С тим у вези интересује ме да ли можемо очекивати изградњу петље на правцу Стари Бановци – Нова Пазова.

Унапред хвала на одговору,
Срдачан поздрав,
М.К. С. Бановци


Поштовани,
Петља на аутопуту на правцу Стари Бановци – Нова Пазова спада међу пројекте које намеравамо да урадимо у што скоријем року. Пошто се ради о пројекту који изискује значајна средства наша локална самоуправа је у протеклом периоду одмах кренула у преговоре са ЈП Путеви Србије и након испуњења свих услова са наше стране, постигнут је договор о финансијској подршци ове републичке установе. За то време Дирекција за изградњу општине врши све неопходне припреме, а ради се и на регулисању свих имовинско-правних питања које неопходно решити пре почетка изградње.

Ђ.Р.

Душан Марковић, Стара Пазова

Председниче,
Молим Вас ако можете да потврдите, да ли ће и ове јесени, као и прошле бити планирана помоћ најсиромашнијим грађанима у огреву пред зиму?

Душан Марковић, Стара Пазова


Поштовани Душане,
Економска криза, у којој се налази цела земља, свакодневно ствара потешкоће свим грађанима у решавању основних потреба и у борби за бољи живот. Имајући све то у виду, поред акција помоћи грађанима које смо у протеклих годину дана увели у праксу, и у овој години смо планирали да помогнемо најсиромашнијим грађанима кроз благовремено обезбеђивање угља за огрев. Као и до сада и овог пута ову акцију наша локална самоуправа спроводи са Центром за социјални рад.

Ђ.Р.