• Prečítané: 2590x

Саопштење за јавност поводом одржане 50. седнице Социјално економског савета општине Стара Пазова

soc ekon savetУ Старој Пазови је дана 10. јануара 2022. године, са почетком у 13,00 часова, одржана 50. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници су разматрани и усвојени Записници са одржаних седница и то: 43,44,45,46,47,48 и 49. Седница СЕС-а.
Седници Савета је претходила 38. седница Колегијума СЕС-а, која је одржана 10.01.2022. са почетком у 12,00 часова, на којој су усвојени Записници са 36. и 37. Седнице Колегијума и разматрани материјали и предлози Дневног реда и Одлука за 50.седницу Савета.
Савет је на седници разматрао и усвојио Финансијски План за редовно функционисање и рад СЕС-а општине Стара Пазова за 2022. годину.

Савет је разматрао и консензусом усвојио Извештај о раду СЕС-а у протеклој 2021. години.
Савет је усвојио Одлуку о разрешењу дужности досадашњег председавајућег Социјално- економског савета Владимира Ћулаје, члана Савета испред социјалног партнера Уније послодаваца Србије-послодавци Старе Пазове и заменика председавајућег Социјално-економског савета Ерцег Радета– члана Савета испред испред социјалног партнера Савеза самосталних синдиката Србије за општину Стара Пазова, који су ову дужност обављали у протеклом мандатном периоду у 2021. години, због истека мандата на који су изабрани.
За председавајућег СЕС-а за 2022. годину именован је Драго Кукољ, члан СЕС-а испред социјалног партнера Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова,а за заменика председавајућег за 2022. годину именован је Жељко Шолаја, члан СЕС-а испред социјалног партнера општине Стара Пазова.
Усвојена је Одлука о склапању Уговора о пружању књиговодствених услуга за потребе СЕС-а у 2022. години са књиговодственом агенцијом "Информациони биро" из Старе Пазове.
Усвојена је Одлука о именовању овлашћених лица за потписивање финансијске и друге документације Савета за 2022. годину.
Разматране су активности и обавезе Социјално-економског Савета општине Стара Пазова у 2022. Години, према Историјском архиву Срема у Сремској Митровици, проистекле из Закона о архивској грађи и архивској делатности, са роковима за извршење обавеза. О тим обавезама на СЕС-у су усвојени одговарајући закључци.
Седница је завршена у 13,35 часова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући СЕС-а:
Владимир Ћулаја