• Prečítané: 12905x

Саопштење за јавност поводом одржане 28. седнице Социјално економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је дана 11. јануара 2019. године одржана 28. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је усвојен Финансијски План за рад СЕС-а за 2019. годину, а намена средстава су усклађена са одобреном апропирацијом у усвојеном буџету општине Стара Пазова за 2019. годину.

Савет је у складу са Законом о социјално-економском Савету и Правилником о раду, донео Одлуку о разрешењу старог и именовању новог руководства Савета. На основу предлога социјалног партнера Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова, за председавајућег СЕС-а за 2019. годину једногласно је изабран Раде Ерцег,члан Савета испред ССС, а заменика председавајућег у 2019. години, једногласно је изабрана Сузана Илић, члан Савета испред социјалног партнера Локалне управе општине Стара Пазова.

Савет је донео Одлуку о закључивању Уговора о пружању књиговодствених услуга за потребе СЕС-а у 2019. години и Одлуку о именовању лица овлашћених за потписивање финансијске и друге документације Савета.

Председавајући Савета:
Владимир Ћулаја