• Prečítané: 16856x

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћају

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћајуИзвесан број компанија, које послују на територији Општине Стара Пазова велику пажњу обраћају на област друштвене одговорности када су у питању њихови запослени, клијенти, купци,производни процеси, утицај на животну средину итд.

Међу такве компаније убраја се и компанија DHL Internаtional Beograd d.o.о, која једну од својих филијала има у насељу Нови Бановци, у непосредној близине Земунске улице.

У складу са својом пословном политиком запослени ове компаније ће у суботу, 13. септембра у оквиру акције “Види и буди Виђен”, а у сарадњи са Комитетом за безбедност саобраћаја, од 10:00 до 13:00 часова, реализовати едукативну акцију обележавања учесника у саобраћају, возила на моторни погон: четворотошкаша, двотошкаша, бицикала и пешака.

Како је најављено централни пункт ће се налазити управо испред пословне зграде компаније.

Овим путем и Општина Стара Пазова веома позитивно оцењује овакву активност и придружује овој и сличним акцијама подизања свести о неопходности пажње свих учесника у саобраћају у циљу опште безбедности.

С тога упућујемо позив свима грађанима да узму учешћа акцији и специјалне ретрорефлективне налепнице и прслуке, које ће добити, употребе као пешаци или као возачи да би како и сам слоган апеулује: видели друге и били видљиви за друге!