• Prečítané: 10640x

Саопштење за јавност са 4. седнице Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

Саопштење за јавност са  4. седнице Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржанa 4. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. На седници је разматрана Иницијатива Социјално-економског Савета о отварању расправе о квалитету, цени и начину плаћања испорученог гаса за потрошаче са подручја општине од стране локалног дистрибутера ,,Гас-Феромонт,,. Договорено је да ова Тема буде уврштена на Дневни ред наредне седнице СЕС-а, на коју ће бити позвани и представници свих месних заједница као уговарачи испоруке гаса, представник ,,Гас-Феромонт,, као локалног дистрибутера и представник локалне управе.

Колегијум Савета је разматрао Нацрт Акционог плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно и предложио да га Савет усвоји на наредној седници.

Утврђен је предлог Дневног реда за седницу Социјално-економског Савета општине Стара Пазова, и утврђен датум одржавања седнице за 31. јануар 2014. године.

Социјално-економски Савет ће на седници разматрати и разрешење председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за протекли мандатни период 2013. године и именовање председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за 2014 годину.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р